Buscar

Taller d’estiu “La Huitena Museros”

Dimecres passat 17 de juliol van donar per finalitzats a la porta de la Casa de la Cultura de Museros, els tallers de dolçaina i tabal.

Tallers amb una molt bona afluència d’alumnes que es van poder realitzar gràcies a la regidoría de Cultura de Museros, a la incoativa de la Huitena i al suport de la FVDiT.

Com podeu veure en la imatges no hi ha limite d’edat per a la música.

QUI SOM?

Som un grup de persones aficionades al tabal i la dolçaina amb voluntat d’emprendre un nou projecte musical, participatiu i alegre, i a poc a poc anar formant una gran colla per a sumar més música al nostre poble.

Tenim el gust de ser la primera associació de dolçaines i tabals inscrita al registre municipal d’associacions veïnals de Museros.

Agrair la molt bona rebuda per part de l’Ajuntament de Museros, a la regidora de Cultura Sonia García Ruiz, i a l’alcaldessa de Museros i regidora de festes Cristina Civera Balaguer.

Pròximament, anirem informant de més notícies a les xarxes socials. No us ho perdeu!!

Si esteu interessats a rebre informació sobre este nou projecte o voleu comptar amb nosaltres per a qualsevol activitat, podeu contactar a través del correu electrònic: lahuitena.museros@gmail.com

Ja sabeu, Museros comença amb “Mus” de Música.

Facebook La Huitena

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar